Home Links Overnachten Sport Culinair Contact Disclaimer Historie
Noordwijk op z’n best!
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print
DYLANS en Alexander Beach Club verrast met twee Michelin recensies Chefs DYLANS (Large).jpg Chefs Alexander Beach Club (Large).JPG

Afgelopen week presenteerde Michelin haar nieuwe Michelingids 2018, de gids met de beste restaurants van Nederland. Belangrijk hierin is uiteraard de vermelding van de sterrenrestaurants. Ook spannend is dat er elk jaar nieuwe recensies over restaurants in kunnen staan. Voor de familie Balk was het een feestelijke week, zij werden verrast door maar liefst twee mooie recensies over hun restaurants: Alexander Beach Club en DYLANS.


Eigenaar Alexander Balk: “We worden al een paar jaar getrakteerd op een mooie recensie over Alexander Beach Club, maar dit jaar hebben wij er nog een mooie recensie van Michelin bij gekregen. DYLANS, ons nieuwe restaurant dat in 2016 zijn deuren opende, kreeg een prachtige recensie waarbij met name onze specialiteit, de vleesgerechten, geroemd worden. Een mooi compliment aan de chefs en de teams van onze beide restaurants die elke avond garant staan voor kwaliteit en gastvrijheid. Wij zijn erg trots!”

Michelin werkt met inspecteurs die verantwoordelijk zijn voor een dorp of stad en voor een aantal provincies. Zij dineren in alle genoemde restaurants die in de Michelingids staan vermeld en spotten nieuwe bedrijven. Hierbij gebruiken ze tips van gasten, internet, de media, foodies en bloggers. In de gids van 2018 zijn restaurants te vinden met sterren, zogenaamde Bib Gourmand restaurants én restaurants met een recensie. In Noordwijk worden naast DYLANS en Alexander Beach Club nog zes restaurants vermeld in de gids, namelijk Villa de Duinen, Bij Raggers, Paul’s Recept, Breakers Beach House, Onder de Linde (Bib Gourmand restaurant) en Latour (ster).